tagpap

Kvalitetsløsninger af alle typer tage med tagpap.

Fokus

Hos SE-BYG leverer vi fuldt dækket forsikringsgaranti på alle former for byggeløsninger med tagpap.

Vores tagpaptage er altid i den højeste kvalitet, som sikrer et solidt, hårdført og slidstærkt tag, der modstår al slags vejr og holder mange år ud i fremtiden. Vi udfører store tagdækningsopgaver for private og det offentlige, men dækker også tage med tagpap på privatboliger, garager/carporte, udbygninger eller tilbygninger. Større opgaver som fx industri- eller landbrugsbygninger udfører vi også.

Mange steder er tagpap-tage udført med garanti, men ofte dækker garantien kun selve produktet, altså tagpappen. Hos os i SE-BYG dækker Phønix-garantien også selve udførelsen af håndværket og garantien dækker i 15 år.

Hos os får du kvalitet for din investering

Gratis rådgivning om alle slags tagløsninger og byggeri. Respekt for materialer og sans for kvalitet inde og ude. Ordentlige afslutninger og sikre detaljer. Omhu for langtidsholdbare resultater. Garantibevis udstedt af Phønix. Konkurrencedygtige og faste priser, fordi vi har erfaringen. Gennemtænkte løsninger med blik for husets konstruktion og arkitektur.

Tømrer

Jesper

"Vi er certificerede tagdækkere og Phønix-tagpartner, som sikrer dig det bedste håndværk på alle tage med tagpap og fuld garanti på både materialer og udførsel".

Phønix tagpap 15 års tæthedsgaranti

Vi er specialister i tage med tagpap

SE-BYG er en tømrer- og snedkervirksomhed og certificeret Phønix-tagpartner. Det er vi, fordi vi er dedikerede og erfarne tagdækkere og sætter en ære i at udføre det bedste arbejde.

Hos SE-BYG har vi aldrig haft reklamation på vores tage med tagpap. Vi benytter gennemprøvede materialer, laver altid et fast undertag og på skråtage er undertaget altid udført i brædder. Det sikrer både håndværksmæssigt solidt byggeri, et eksklusivt udtryk i alle detaljer og en langtidsholdbar løsning.

Når du skal vælge tagtype, sørger vi for du kender dine muligheder og ved hvad de forskellige løsninger indebærer. Skal du fx skifte et gammelt eternittag, er det ikke sikkert at tagets konstruktion og dimensioner kan bære tegl og derfor kan et tag med tagpap måske være den bedste løsning.

"Vores tage med tagpap og listeinddækninger har et eksklusivt udtryk."

Vi har stolte traditioner

SE-BYG er drevet af Matin, hvis farfar var med til at bygge de nu så kendte træhuse ”Svenskerhusene” efter bombardementet af Rønne og Nexø i 1945. SE-BYG er en virksomhed, hvor glæden og æren ved godt træhåndværk er gået i arv gennem tre generationer.

I 2013 stifter Martin SE-BYG, som i dag har 16 dygtige faste medarbejdere, enkelte med mere end 20 års erfaring, udlært i Martins fars tømrer-og snedkervirksomhed med grundigt kendskab til byggeri og fagets og håndværkets stolte traditioner.

Vi vil gerne videreføre de gode traditioner ind i fremtiden og i 2019 modtog vi en pris for vores byggeri på CAMPUS Bornholm. Vi nyder at levere et godt stykke arbejde, som gør vores kunder glade mange år fremover.

SE-BYG bygger overalt på Bornholm. Vores værksted ligger i Nexø, hvor vi også har kontor og mødefaciliteter. Vi kommer naturligvis ud hos vores kunder for at se, vurdere og rådgive om byggeri og tage med tagpap. Men ofte kan det for nye kunder være en rart ved selvsyn at se vores værksted og virksomhed, drikke en uforpligtigende kop kaffe, se på materialerne og mærke værkstedets duft af træ og savsmuld.

Besøg os i Nexø

Ring på 5649 2626 eller skriv for et helt uforpligtende møde.

Skriv til os

Kendetegn for vores tømrer- snedker og tagdækker-virksomhed

 Vi er jeres grundige, effektive og venlige samarbejdspartner.

 Vi samarbejder med en række af de bedste producenter og leverandører.

 Vi rådgiver om og leverer byggeri til en aftalt tidsplan, som passer jer.

 Vi har konkurrencedygtige priser og bruger kvalitetsmaterialer.

 Vi udfører alle former for specialopgaver, fx bindingsværk, nye eller gamle originale vinduer.

 Vi har stor erfaring med huse omfattet af lokalplaner og restriktioner.

 Vi leverer idéer til originale løsninger, som er skræddersyet til jeres behov.

 Vi forestår hovedentrepriser på nybyggeri, renoveringer, sommerhuse og terrasser, dvs. en samlet løsning på alt murer-, tømrer og taghåndværk.

Gedigent snedker-, tømrer- og tagdækker-håndværk, som løfter fornøjelsen ved at arbejde, leve eller bo i et dejligt hus under et flot tag, hvad enten vi bygger nyt eller renoverer gammelt.

Martin Olsen, ejer, SE Byg

Ejer Martin Olsen