sommer-
huse

Byg et unikt sommerhus med sjæl.

Fokus

Er du ude efter et nybygget sommerhus på Bornholm, som har den helt rigtige sommerhusstemning?

Ønsker du et fritidshus med plads til hele familien hele året, som indfrier alle moderne bekvemmeligheder og samtidigt har en fornuftig og konkurrencedygtig pris? Eller skal dit nybyggede sommerhus have et særligt personligt præg, en speciel kvalitet eller et helt unikt æstetisk udtryk? Måske være retro med speciel old school stil? Eller skal dit gamle sommerhus have en tilbygning, som løfter dit fristed til nye højder?

Hos os har du alle muligheder for at bygge fritidshus lige efter dit hoved. Uanset hvordan du vil bruge det, om du fx vil bruge huset hele året eller kun vil anvende det i sommerhalvåret.

Vigtigst for os er at selve nybyggeriet bliver med en kvalitet, der varer resten af livet. At du får et fritidshus der skaber de helt rigtige omgivelser og hvor dit sted bliver rammen om mange gode oplevelser i flere generationer. Med de løsninger som understøtter dit personlige præg, dine planer for funktionalitet, livsudfoldelse og vedligehold af hus.

Beregner

Bjarne

"Når sommerhuset står færdigt, skal I kunne se tilbage på nybyggeriet, som en tryg og inspirerende rejse, der var alle pengene værd."

Vi tager hånd om dine sommerhusdrømme i alle faser af byggeriet med sigte på kvalitet og langtidsholdbare løsninger.

Indledende gratis rådgivning om byggeri, om mulige processer og løsninger. Afklaring af drømme, spæde idéer, ønsker og behov. Tegning og udarbejdelse af tidsplan og tilbud. Indgåelse af kontrakt. Projektering. Selve opførelse af sommerhus og projektledelse af nybyggeri/tilbygning. Aflevering, garanti og gennemgang af sommerhuset.

  • Sommerhus i Listed bygget af SE Byg
Håndværk, kvalitet og hovedentrepriser

I dag er der mange krav og restriktioner til nybyggeri af sommerhuse og der er mange løsningsmuligheder i forhold til fx energi og energiforbrug. Der er mange typer materialer, håndværksmæssige og tekniske forhold som skal spille sammen. Vi har mange års erfaringer med kvalitetsbyggeri af sommerhuse på Bornholm og har det overblik, der sikrer den bedst mulige udnyttelse af ressourcer. Hvor materialer, håndværk, teknik, energi, funktionalitet og sommerhusets udtryk hænger sammen. Og byggeriet lever op til dagens stadarder for netop den type sommerhus med det personlige præg, som I ønsker.

Vi påtager os derfor gerne hovedentreprisen for at sikre at byggeriets kvalitet bliver gennemført med de bedst tænkelige valg i en samlet helhedsløsning og vi håndterer også gerne jeres behov og ønsker for medbyg, eller for fx brug af en særlig arkitekt eller type håndværk.

Virksomhed og værksted med stolte traditioner.

SE-BYG er en anbefalet tømrer- og snedkervirksomhed og certificerede tagdækkere, som bygger overalt på Bornholm. Det er vi, fordi vi er dedikerede og erfarne og sætter en ære i at levere det bedste arbejde i alle detaljer.

SE-BYG er en virksomhed drevet af Matin, hvor glæden ved godt træhåndværk er gået i arv gennem tre generationer. I 2013 stifter Martin SE-BYG, som i dag har 16 dygtige faste medarbejdere, enkelte med mere end 20 års erfaring, udlært i Martins fars tømrer-og snedkervirksomhed med grundigt kendskab til byggeri og fagets og håndværkets stolte traditioner.

Vores værksted ligger i Nexø, hvor vi også har kontor og mødefaciliteter. Vi kommer naturligvis ud hos vores kunder for at se, vurdere og rådgive om byggeri. Men ofte kan det for nye kunder også være rart besøge vores værksted og virksomhed, se på materialer, drikke en kop kaffe og tale om dine sommerhusdrømme.

Besøg os i Nexø

Ring på 5649 2626 eller skriv for et helt uforpligtende møde.

Skriv til os

Et sommerhusbyggeri med SE-BYG som hovedentreprenør indebærer

– Dygtige kvalitetsbevidste samarbejdspartnere og velrenommerede leverandører.

– Gode gennemprøvede samarbejdserfaringer, effektiv koordinering og kommunikation.

– Dygtige og specialiserede håndværkere, der kan deres kram.

– Gennemtænkte løsninger med viden om konstruktion og blik for husets arkitektur.

– Optimale løsninger for husets energisammensætning.

– Respekt for materialer, sans for lys og kvalitet inde og ude.

– Ordentlige afslutninger, sikre detaljer og avancerede specialløsninger. 

– Omhu for vedligeholdelsesbehov og langtidsholdbare resultater.

– Sikker projektering og projektledelse, dvs. kvalitetsbyggeri leveret til tiden.

– Altid byggeri med garantiordning.

– Konkurrencedygtige og faste priser, fordi vi har erfaringen.

SE-Byg er anbefalede, effektive og dygtige samarbejdspartnere, som leverer gedigent gennemtænkte hovedentrepriser og et højt kvalitetsniveau i alle håndværk.

Martin Olsen, ejer, SE Byg

"Vi sætter en ære i engageret samarbejde, som giver dig lyst til at anbefale SE-Bygs skræddersyede sommerhusbyggeri til andre." - Ejer Martin Olsen